logo

  Hovedside  
  Turprogram  
  Få pristilbud  
  Betingelser  
  Reisetips  
  Kontakt oss  
  Lenker  
  Om oss  
 
 
 
 
 


Om Heyerdahl Turbilservice.


Kjære kunde, velkommen på våre turer!

Vi har gleden av å presentere noen av våre turer og reisemål. Her finnes dagsturer og flere dagers turer i inn- og utland - noe for enhver smak. Turene i programmet kan lett endres til flere eller færre dager, og med endret innhold. Kontakt oss med dine ønsker, så gir vi deg et nytt tilbud. Finner du ikke turen du ønsker? Turene i programmet er bare en del av vårt utvalg, så kontakt oss for forslag.

De busser vi benytter er topp moderne, med høye regulerbare stoler, radio og musikkanlegg, samt friskluftanlegg. Noen har også video, kaffeautomat, kjøleskap, toalett og klimaanlegg. Sjåførene har lang erfaring fra turkjøring, og vil gjøre sitt til at turen blir vellykket.

Er du interessert i en reise med buss og/ eller båt, så kontakt oss. Det er dette vi driver med, og vi hjelper gjerne til. Selv om vi i stor grad driver med bussreiser, kan vi som reisebyrå alltid tilby deg de tjenester du forventer derfra, så som billettservice, hotell- og ferjereservasjoner, feriehus o.l., enten du er alene, er en familie, eller en større gruppe. For bedrifter hjelper vi gjerne til med forslag og gjennomføring av opplegg for kurs og konferanse.

Og selvfølgelig er vi medlem av REISEGARANTIFONDET - din trygghet.

Benytt også våre turbusser fra 12 - 50 seter for dine transportoppdrag.

MVA er inkludert i vår prisliste.
Vi tar forbehold om prisendring i gyldighetsperioden som skyldes endring i leverandørbetingelser, avgifter, valutakurser etc.

Postadresse: P.b.7049 Bedriftsenter. 3007 Drammen.

E-post: jan.heyerdahl@aktivepost.no

Telefon: 32 26 51 50
Fax: 32 26 51 51.

Velkommen skal du være.

Med vennlig hilsen
Heyerdahl Turbilservice.


sidebar
TLF: 32 26 51 50 - Fax: 32 26 51 51 - Postadresse: P.b.7049 Bedriftsenter, 3007 Drammen.

Copyright © Heyerdahlturbil.no