logo

  Hovedside  
  Turprogram  
  Få pristilbud  
  Betingelser  
  Reisetips  
  Kontakt oss  
  Lenker  
  Om oss  
 
 
 
 
 
Tur nr. 1

Minicruise til Fredrikshavn med Stena Line's M/S STENA SAGA


M/S Stena Saga går fra Oslo til Frederikshavn. Derfor - er du blant de heldige som har en dag fri - bli med på en svipptur til Frederikshavn.

Ombord finnes Skagerak's beste dansegulv med topp musikk og underholding med kjente aktører. Forøvrig Buffetrestaurant Tivoli, Bar- og Danserestaurant Tiffany, Café Paris, Captain's Corner, og ikke minst store fine taxfreebutikker hvor en får kjøpt mye luksus til en rimelig penge. Avreise etter avtale, og vi kjører til Oslo hvor det er ombordstigning i M/S"Stena Saga". Båtavgang kl. 19.30. Ankomst i Frederikshavn kl. 07.30 neste morgen. Kl. 07.45 kjører bussen til Damsgaard, Havnesupern eller Føtex hvor vi står parkert til vi kjører tilbake til båten kl. 09.30. Båtavgang kl. 10.00, og ankomst i Oslo kl.18.30. Umiddelbar retur til hjemsted.

Prisen inkluderer:
Turbuss som er med på hele turen. Båtreise t/r med plass i dbl. innv. lugar m/ dusj og toalett.
Returlugaren beholdes til 2 timer før ankomst Oslo.
Båtprisene gjelder ved grupper på minimum 20 deltagere.Maxicruise til Fredrikshavn med M/S STENA SAGA og utflukt til Aalborg.


Avreise kun søndag.

Avgang fra Oslo kl. 19.30. Ankomst til Frederikshavn kl. 07.30 neste morgen. Bussen kjører kl. 07.45 til Damsgaard, Havnesupern eller Føtex for en handlerunde, før vi kl. 09.30 tar en utflukt til Aalborg.** Vi besøker Bilka/ Aalborg Storsenter, og kjører ned i sentrum av Aalborg. På ettermiddagen kjører vi tilbake til Frederikshavn, og gjør en kort stopp på Damsgaard, Havnesupern eller Føtex for å hente de varene vi handlet på morgenen.
Deretter ned til kaiområdet for ombordstigning i M/S "Stena Saga" som har avgang kl. 18.30. Ankomst i Oslo neste morgen kl. 07.30.
Umiddelbar retur til hjemsted.

Prisen inkluderer:
Turbuss som er med på hele turen. Båtreisen t/r med 2 overnattinger i dbl. innv. lugar
med dusj og toalett.
Båtprisene gjelder ved grupper på minimum 20 deltagere.

**Utflukten kan legges til Skagen eller Hirtshals isteden for Aalborg etter avtale.

Be om pris


Tilbake


sidebar
TLF: 32 26 51 50 - Fax: 32 26 51 51 - Postadresse: P.b.7049 Bedriftsenter, 3007 Drammen.

Copyright © Heyerdahlturbil.no