logo

  Hovedside  
  Turprogram  
  Få pristilbud  
  Betingelser  
  Reisetips  
  Kontakt oss  
  Lenker  
  Om oss  
 
 
 
 
 
Tur nr. 30

AURLAND, HARDANGERVIDDA, FLÅMSBANEN OG NORLANDIA GEILO HOTELL - 3 DAGERS TUR

DAG 1: Avreise fra hjemstedet etter avtale.
Vi kjører langs Krøderen, forbi Gulsvik og til Flå. Her kan vi ta en stopp ved Bjørneparken, og det kan bestilles omvisning og Vassfarlunch. Derfra går turen videre opp Hallingdalen forbi Gol og til Ål, alt Geilo hvor vi skal overnatte.Vi sjekker inn på våre rom og møtes i restauranten til middag.

DAG 2: Vi spiser en god frokost på hotellet og setter oss i bussen for dagens utflukt. Vi kjører over fjellet til Aurland og tar en stopp på toppen av kleiva ned til Aurlandsdalen for å nyte den utrolige utsikten.
Turen går deretter forbi Flåm og gjennom tunnelene til Gudvangen. Vi går ombord i båten kl. 11.30 som tar oss tilbake til Flåm. Ha fotoapparatet klart når vi kjører ut Nærøyfjorden. Har vi hellet med oss, får vi kanskje se en sel eller to som viser seg i vannflaten.
Vi er tilbake i Flåm kl. 13.30 etter en utrolig flott båttur. Flåmsbanen har avgang kl. 16.27 og vi har tid til en tur til Undredalen. Her kan vi se Norges minste stavkirke med plass til hele 35 personer. Dette lille tettstedet hadde ikke veiforbindelse før tunnelene kom på slutten av 1980-tallet. Den eneste måten å komme til og fra Undredalen, var med båt.
I god tid før togavgang er vi tilbake i Flåm. På en time får vi oppleve en stigning på 800 meter og får utsikt til utrolig flott natur. På veien stopper toget ved Kjosfossen hvor det blir anledning til å gå ut for å ta bilder.
Vel oppe på Myrdal blir det noen minutters ventetid før vi tar ettermiddagsekspressen som går til Oslo.
Vi kjører opp på Hardangervidda og første stopp for toget etter Myrdal er Finse. Dette er det høyeste stoppestedet på Bergensbanen med sine 1222 meter over havet og den eneste måten og komme dit på, er med tog.
Vi kjører videre over vidda til Haugastøl, Ustaoset og Geilo, alt. Ål. Her vil bussen vente på oss for å kjøre opp til hotellet hvor middagen venter.
Resten av kvelden til egen disposisjon.

DAG 3: Etter en god frokost må vi forlate Norlandia Geilo Hotell for denne gang. Vi setter oss i bussen og kjører mot Geilo. I Geilo tar vi av og kjører ned Numedalen. Vi tar også en stopp ved Lampeland Turistsenter (ikke inkl.) før vi på ettermiddagen kommer tilbake til hjemsted.

Turen inkluderer:
Komfortabel turbuss hele veien
2 overnattinger i dbl.rom inkl. halvpensjon på Norlandia Hotell Geilo.
Båttur fra Gudvangen til Flåm
Togtur fra Flåm til Geilo
Bom- og vegavgifter
1 reiseleder fri

Tillegg for singelrom.Tilbake


sidebar
TLF: 32 26 51 50 - Fax: 32 26 51 51 - Postadresse: P.b.7049 Bedriftsenter, 3007 Drammen.

Copyright © Heyerdahlturbil.no