logo

  Hovedside  
  Turprogram  
  Få pristilbud  
  Betingelser  
  Reisetips  
  Kontakt oss  
  Lenker  
  Om oss  
 
 
 
 
 
Tur nr. 34

SILJA LINE TIL HELSINGFORS - 3 DAGERS TUR


(Utreise lørdag - onsdag - ikke 26.06.-31.07)

De to skipene "Silja Symphony" og "Silja Serenade" er de beste eksemplene på hva et luksuscruise består av. Skipene gir en ny opplevelse, uten sammenligning med andre seilinger. Når du går i land er du allerede midt i Helsingfors. Bare et steinkast fra Tsarens vakre Senatstorg, Esplanaden, butikkene, restaurantene,- og en god dags avkobling.

DAG 1: HJEMSTED - STOCKHOLM. Vi har avreise fra vårt hjemsted om morgenen.
Vi kjører gjennom Oslo, videre nedover i Østfold via Askim til Ørje. Kaffestopp underveis. (Ikke inkludert.). Vi passerer grensen inn til Sverige, og kjører langs Väneren til Karlstad hvor vi stopper for lunch. (Ikke inkludert i prisen).
Deretter går turen forbi Karlskoga - Ørebro, og til Stockholm. Her går vi ombord i en av Silja Line`s flotte ferger, "Silja Serenade" eller "Silja Symphony" - skip som kan sammenlignes med de flotteste cruiseskip. Etter at vi er tildelt våre lugarer, kan vi benytte alle tilbudene som finnes ombord, og vi kan hygge oss med underholdning og ta en dans til levende musikk.

DAG 2: HELSINGFORS. Etter at vi har spist frokost ombord, går vi i land og tar plass i bussen sammen med vår guide for en 3 timers sightseeing i Helsingfors. Vi besøker bl.a. Tempelkyrkan, Sibeliusmonumentet, Finlandiahuset, Olympiastadion og Statsrådborgen.
Ettermiddagen benytter vi til en shoppingrunde på egenhånd, før vi kl. 16.30 møtes på Senatstorget for å kjøre ned til Silja Line`s fergeterminal for ombord stigning. Kvelden ombord har vi til egen disposisjon.

DAG 3: STOCKHOLM - HJEMSTED. Vi spiser frokost ombord, og ankommer Stockholm kl. 08.30. Etter tollklarering, tar vi plass i bussen å starter på hjemturen.
Vi kjører forbi Sødertälje -Eskilstuna og til Karlstad hvor vi tar en kaffestopp. Deretter fortsetter vi over grensen til Norge, og tilbake til vårt hjemsted.


Prisen inkluderer:
Moderne turistbuss.
2 netter ombord i "Silja Serenade" eller "Silja Symphony" i
Promenade dbl. lugarer.
Under overfarten Stockholm - Helsingfors frokost t/r.
Sight-seeing i Helsingfors med guide.
Bom- og vegavgifter.
1 reiseleder fri.

Tillegg for singellugar kr. 875,-.

Turen kan forlenges til 4 dager. Se tur nr. 38.
Det kan også bestilles lunch underveis t/r, og "smørgåsbord" ombord under overfarten.
Be om tilbud!Tilbake


sidebar
TLF: 32 26 51 50 - Fax: 32 26 51 51 - Postadresse: P.b.7049 Bedriftsenter, 3007 Drammen.

Copyright © Heyerdahlturbil.no