logo

  Hovedside  
  Turprogram  
  Få pristilbud  
  Betingelser  
  Reisetips  
  Kontakt oss  
  Lenker  
  Om oss  
 
 
 
 
 
Tur nr. 35

SILJA LINE TIL ÅBO, HELSINGFORS OG STOCKHOLM - 4 DAGERS TUR


Utreise søndag - tirsdag - ikke 26.06. - 31.07.

En utvidet og mer innholdsrik tur enn vår 3 dagers tur til Helsingfors. Også her benytter vi Silja Line, som uten sammenligning gir det beste seilingstilbud, med sine fantastisk flotte cruiseskip.

DAG 1: HJEMSTED - STOCKHOLM. Vi kjører i turistbuss fra vårt hjemsted gjennom Oslo, videre nedover Østfold til Ørje hvor vi tar en kaffestopp. (Ikke inkl.)
Vi passerer deretter grensen inn til Sverige, og kjører langs Väneren til Karlstad. Videre forbi Karlskoga - Örebro og til Arboga, hvor vi tar en kaffepause før turen går videre til Stockholm. Her går vi ombord i Silja Line`s "Silja Europa"/ alt. "Silja Festival" som har avgang kl. 20.15. Etter at vi er tildelt våre lugarer, har vi resten av kvelden til egen disposisjon, og kan hygge oss med alt dette skipet kan tilby.

DAG 2: ÅBO - HELSINGFORS. Etter at vi har spist frokost ombord, går vi til bussen hvor vi blir møtt av en lokalguide som vil gi oss en sightseeing i Åbo. Åbo er Finnlands eldste by fra 1229, hvor det er mange interessante steder å besøke. Fra Åbo fortsetter vi innover i landet, og stopper ved det kjente Ittala Glassbruk. Her besøker vi glassmuseet, hvor vi har muligheten til å handle glass og brukskunst.
Turen går så via Hämmenlinna til Helsingfors, og vi ankommer Hotel Grand Marina alt. Hotell Marski, hvor vi skal bo. Etter at vi er tildelt våre rom, møtes vi i spisesalen hvor vi får servert middag. Kvelden er til egen disposisjon.

DAG 3: HELSINGFORS. Etter en god frokost på hotellet, blir vi møtt av en lokalguide som vil ta oss med på en ca. 2 timers sightseeing i Helsingfors, vi besøker bl.a. Tempelkyrkan, Sibeliusmonumentet, Finlandiahuset, Olympiastadion og Statsrådborgen. Ettermiddagen benytter vi til en shoppingrunde, før vi kl. 16.30 møtes ved bussen for å kjøre til Silja Line`s fergeterminal og går ombord i praktfulle "Silja Symphoni" alt. "Silja Serenade", som vil bringe oss til Stockholm. Etter at vi er tildelt våre lugarer, har vi kvelden til egen disposisjon.

DAG 4: STOCKHOLM - HJEMSTED. Mens vi spiser en deilig frokost, vil vi ankomme Stockholm kl. 09.00. Etter tollklarering tar vi plass i bussen og kjører til Sødertälje, videre forbi Eskilstuna, Karlstad og over til Norge og tilbake til vårt hjemsted.


Prisen inkluderer:
Moderne turistbuss, 1 overnatting ombord i "Silja Europa"/ "Silja Festival" i innv. dbl.lugar med dusj/toalett.
1 overnatting ombord i "Silja Symphoni"/ "Silja Serenade" i Promenade dbl.lugar med dusj/toalett.
Frokost ombord på begge seilingene.
1 overnatting i dbl. rom med dusj/toalett på Hotel Grand Marina/ Hotel Marski eller tilsvarende. Middag og frokost på hotellet.
Sightseeing m/ lokal guide i Åbo og Helsingfors.
Besøk på glassmuseet på Ittala Glassbruk.
Bom- og vegavgifter.
1 reiseleder fri.

Tillegg for singelrom/ lugar kr. 1125,-.Tilbake


sidebar
TLF: 32 26 51 50 - Fax: 32 26 51 51 - Postadresse: P.b.7049 Bedriftsenter, 3007 Drammen.

Copyright © Heyerdahlturbil.no