logo

  Hovedside  
  Turprogram  
  Få pristilbud  
  Betingelser  
  Reisetips  
  Kontakt oss  
  Lenker  
  Om oss  
 
 
 
 
 
Tur nr. 36

DANMARK OG JESPERHUS BLOMSTERPARK - 3 DAGERS TUR


Jesperhus Blomsterpark er Nord Europas største, og ligger midt i et av Danmarks flotteste naturområder. Jesperhus Blomsterpark består av planter og dyr, og er en "levende" opplevelse av naturens rikdom på farver og former. Parken eies av Edith og Niels Aage Overgaard, og 3 av parets 4 sønner utgjør i dag, sammen med eiere, virksomhetens ledelse. Familien har ca. 90 helårsansatte, og i høysesongen er ca. 300 medarbeidere med på å gi alle gjestene en flott opplevelse.

DAG 1: Vi har avreise etter avtale, og kjører i turbuss til Hjortneskaia i Oslo hvor vi går ombord i
Color Line's M/S "Color Festival som har avgang kl. 19.30, alt. M/S "Stena Saga" som har avgang kl. 19.00. Etter tildeling av våre lugarer har vi kvelden til egen disposisjon.

Dag 2: Frokost ombord. M/S "Color Festival" ankommer Hirtshals kl. 08.00, M/S "Stena Saga" ankommer Frederikshavn kl. 07.30, og vi har direkte avreise til Jespershus Blomsterpark.
Parken ligger på Limfjordsøya Mors v/ Nykøping. Jesperhus, som selv står for produksjonen av alle de flotte millionene med sommerblomster, forandrer parken hvert år, da det lages ny farveplan og mange nye bed. Den største opplevelsen får man ved å besøke parken fra sist i juni til midten av september, da farveprakten er på sitt høyeste.
Flere steder i parken møter vi store flotte blomsterfigurer som f.eks. påfugl og sommerfugl, som er lavet av mange tusen blomster. Parken har også en Orientalsk avdeling med sitt eget østasiatisk særpreg med spennende planter og blomster. Vi vil også se mange fantasifulle oppsatser med kaktuser og sukulenter av mange forskjellige arter. I det store drivhuset finner vi Danmarks største samling av kaktuser.
Parken har også mye annet spennende å by på, som f.eks Tropisk Ferskvannsakvarium, Fuglezoo hvor det finnes over 100 forskjellige arter, Terrarium med mange truede dyrearter og Sommerfuglland (Nordens største), med over 1000 sommerfugler som flyr fritt omkring. Vi får god tid på egenhånd til å bese oss rundt, og for de som ønsker, er det er mulighet for å kjøpe med seg både blomster og souvenirer.
Etter en flott og spennende dag, går turen til Hotel Dronninglund/ alt.Søparken/ alt.Hjallerup/ alt. Scandic Hotel Frederikshavn. Etter at vi har sjekket inn på våre rom, har vi kvelden til egen disposisjon.
Det blir servert middag på hotellet om kvelden.

DAG 3: Etter en god frokost på hotellet, tar vi plass i bussen og kjører til Frederikshavn, hvor det blir anledning til en handlerunde. Vi går ombord i M/S "Peter Wessel" med avgang kl. 12.00, alt. M/S "Stena Saga" kl. 09.30. Under overfarten serveres et stort lunchbord. Ankomst Larvik kl. 18.15, alt. Oslo kl. 18.00. Etter tollklarering kjører vi direkte tilbake til hjemstedet.


Prisen inkluderer:
Turbuss på hele turen
Overfart Oslo - Hirtshals, alt. Oslo - Frederikshavn i dbl. innvendig lugar, og på retur Frederikshavn - Larvik, alt. Frederikshavn - Oslo, dagseiling.
Inngang i Jesperhus Blomsterpark.
1 overnatting i dobbeltrom på Hotel Dronninglund/ alt.Søparken/ alt.Hjallerup/ alt Scandic Hotel Frederikshavn.
2 frokost - 1 lunch - 1 middag.
Bom- og vegavgifter.
1 reiseleder fri.Tilbake


sidebar
TLF: 32 26 51 50 - Fax: 32 26 51 51 - Postadresse: P.b.7049 Bedriftsenter, 3007 Drammen.

Copyright © Heyerdahlturbil.no