logo

  Hovedside  
  Turprogram  
  Få pristilbud  
  Betingelser  
  Reisetips  
  Kontakt oss  
  Lenker  
  Om oss  
 
 
 
 
 
Tur nr. 37

Atlanterhavsveien - 4 dagers tur

Dag 1: Avreise fra hjemstedet om morgenen.
Vi kjører forbi Eidsvoll - langs Mjøsa til Hamar. Videre fortsetter turen til Lillehammer, og opp Gudbrandsdalen til Otta, deretter Dovre og Dombås. På denne strekningen blir det stopp for å spise lunch.
Fra Dombås setter vi kursen vestover gjennom Lesja og ned Romsdal til Åndalsnes. Ferden fortsetter langs Isfjorden til Åfarnes hvor det blir en kort ferjetur (ca. 15 min.) til Sølsneset. Denne dagsetappen ender i Molde hvor vi sjekker inn på hotellet. Etter å ha fått bagasjen opp på de tildelte rom, møtes vi i restauranten hvor det blir servert middag. Kvelden tilbringes etter eget ønske.

Dag 2: Frokost på hotellet. Denne dagen vil bli en naturopplevelse.
Vi tar plass i bussen og sammen med en lokal guide vil vi kjøre den kjente Atlanterhavsveien. Med sine 12 broer over holmer og skjær, snor veien seg frem i havgapet langs Hustadvika til Bud, et gammelt viktig fiskevær. Her vil det bli servert lunch på restaurant Bryggen, en ombygd og meget spesiell sjøbod. Det blir også et besøk på Ergan Kystfort som er ett museum fra 2.verdenskrig.
Herfra returnerer vi til Molde og hotellet hvor det blir servert middag.

Dag 3: Frokost på hotellet. Etter frokost må vi dessverre forlate "Rosenes By". Vi starter turen med å ta ferje fra Molde til Vestnes. Videre kjører vi forbi Sjøholt og Stordalen, før vi etter en kort ferjetur kommer til Stranda. Herfra går turen til Hellesylt hvor vi går ombord i ferjen som i løpet av 1t og 15 min seiler inn i den vakre Geirangerfjorden til Geiranger. I Geiranger får vi tid til å gå litt på egenhånd.
Etter å ha strekt litt på bena, setter vi oss inn i bussen igjen og begynner klatringen opp på fjellet. Hvis været tillater det, blir det også en tur opp til Dalsnibba som ligger 1.475 m.o.h. Herfra er det en helt utrolig utsikt over Geiranger og fjellheimen.
Videre kjører vi til Grotli eller Vågå hvor det blir overnatting. Etter innsjekking møtes vi til middag i restauranten.

Dag 4: Etter en god frokost er det på tide å starte hjemturen.
Vi kjører forbi Randsverk og over Valdresflya, med flott utsikt til den østre delen av Jotunheimen. Videre kommer vi til Bygdin, Beitostølen og gjennom Slidre til Fagernes. Hvis det er ønskelig, kan denne strekningen kjøres langs Volbufjorden til Vestre Slidre. Vi kommer ned Begnadalen til Ådal - Hønefoss og tilbake til hjemstedet.

Turen inkluderer:
Komfortabel turbuss hele veien
Fergeoverfarter
3 overnattinger inkl. frokost i dbl. rom.
3 lunsj
3 middag
Dagsutflukt til Atlanterhavsveien med lokalguide
Tunnel-, veg- og bomavgifter
1 reiseleder fri.

Hvis man ønsker, kan turen forlenges med 1 dag.
Man kan også ta en tur med hurtigruten fra Molde kl. 18.30 til Kristiansund, hvor man ankommer kl. 23.00. Her står bussen og venter for å kjøre tilbake til Molde. Middag ombord.

Be om tilbud!Tilbake


sidebar
TLF: 32 26 51 50 - Fax: 32 26 51 51 - Postadresse: P.b.7049 Bedriftsenter, 3007 Drammen.

Copyright © Heyerdahlturbil.no