logo

  Hovedside  
  Turprogram  
  Få pristilbud  
  Betingelser  
  Reisetips  
  Kontakt oss  
  Lenker  
  Om oss  
 
 
 
 
 
Tur nr. 38

TRYSIL - 4 DAGERS TUR

Skog, villmark og tryslingenes sterke kulturarv, er en av årsakene til Trysil`s store suksess som turistmål. Sammen med Femundsmarka og friluftsområder i Sverige, dekker Trysil et meget stort villmarksområde. Trysil`s rike kulturliv kommer til uttrykk fra kjente storheter som Haldis Moren Vesaas og Einar Skjæraasen.

Dag 1: Avreise fra hjemstedet etter avtale.
Turen begynner gjennom Oslo og ut på E6 forbi Eidsvoll. Litt lenger nord tar vi av og følger skiltene til Løten og Løiten Brænderi (fantastisk lysstøperi). Etter en liten shoppingrunde fortsetter ferden forbi Elverum og Nybergsund til Trysil. Vel fremme sjekker vi inn på Norlandia Trysil Hotel, alt. Norlandia Trysil-Knut Hotel. Begge hotellene ligger fint til ved Trysilfjellet.
Før vi sjekker inn på våre rom, får vi servert lunch. Gode og mette setter vi oss i bussen for å få en 1,5 times sightseeing.(ikke inkl. og må forhåndsbest.) I løpet av denne "bli kjent i området" runden, får vi se bl.a. hytteområder og Kongeparken i Nybergsund.

Dag 2 - 3: Opphold i Trysil.
Under disse to dagene kan vi besøke bl.a. Trysil Bygdetun (landets eldste bygdemuseum og kulturinstitusjon siden 1901).
Trysilelva ligger like ved hotellet og her er det mange muligheter for den fiskeinteresserte.
Trysil sentrum er vel verdt en spasertur.

Dag 4:
Etter en god frokost må vi dessverre forlate hotellet. Vi tar plass i bussen og kjører nordover mot Jordet. Herfra tar vi vei 215 forbi Slettås, og langs nordre del av Osensjøen til Rena. Turen går videre forbi Elverum, Minnesund og Oslo for så og ende opp på hjemstedet.
Som et alternativ, og etter avtale, kan vi på hjemreisen kjøre sydover forbi Vestheim til Lutnes, hvor vi krysser grensen til Sverige. Etter ca. 60 km kommer vi bl. A. forbi Høljes og Bograngen, før vi kjører inn i Norge igjen ved Åsnes.
Vi er nå ved Finnskogen og herfra kjører vi til Holtet, forbi Breidsjøen, Røgden Bruk, Svullrya og Roverud til Kongsvinger. Herfra går turen til Kløfta, Oslo og så hjemstedet.

Prisen inkluderer:
Turbuss som kjører tur/retur hotellet
Opphold på hotellet i dobbeltrom med helpensjon
Bom og vegavgifter
1 reiseleder fri

Eventuell servering underveis t/r kan bestilles.
Be om tilbud.Tilbake


sidebar
TLF: 32 26 51 50 - Fax: 32 26 51 51 - Postadresse: P.b.7049 Bedriftsenter, 3007 Drammen.

Copyright © Heyerdahlturbil.no