logo

  Hovedside  
  Turprogram  
  Få pristilbud  
  Betingelser  
  Reisetips  
  Kontakt oss  
  Lenker  
  Om oss  
 
 
 
 
 
Tur nr. 4

Skien, Porsgrunn og Larvik

Dagstur

Avreise fra hjemsted på morgenen, eller etter avtale, og vi kjører E 18 til Hof - Hvittingfoss og Lågendalen til Steinsholt. Her tar vi mot Skien, og stopper ved Vindfjelltun for å få servert frokostbord.
Vi kan hygge oss i det naturskjønne området før vi kjører videre mot Skien. Her besøker vi Brekkeparken, en vakker landskapspark anlagt etter engelsk mønster fra ca. 1815. I parken ligger Niels Aall's herresete Søndre Brekke fra ca. 1780.
Her er friluftsmuseum med en samling av gamle bondestuer fra hele Telemark, rosemalerier, sølvsmedkunst, folkedrakter, tekstil, husflid m.m. Egen Ibsen-avdeling med private eiendeler fra forfatterens hjem i Oslo.
Eventuelle innganger og omvisninger er ikke inkl.

Turen går så til Porsgrunn, hvor vi besøker Porsgrunds Porselænsfabrik sitt fabrikkutsalg med alle sine gode tilbud.

Vi kjører så til Larvik, hvor vi tar opp til Larvik's stolthet, Bøkeskogen - enestående blandt landets offentlige parkområder.
I Bøkeskogen er det over 80 gravhauger fra hedensk tid, og Norge's eneste naturlige mineralvann, "Farris", begynner sin lange vandring i Bøkeskogen i Larvik.

Her spiser vi middag på "Bøkekroa". (Åpent 1.mai - 15.september).
Vi har god tid til å rusle rundt i det flotte området på egen hånd før vi starter på hjemturen, og følger E18 tilbake til Drammensområdet.

Prisen inkluderer:
Turbuss.
2-retters middag og kaffe, serv. 1 gang.
Bom- og vegavgifter.
1 reiseleder fri.Tilbake


sidebar
TLF: 32 26 51 50 - Fax: 32 26 51 51 - Postadresse: P.b.7049 Bedriftsenter, 3007 Drammen.

Copyright © Heyerdahlturbil.no