logo

  Hovedside  
  Turprogram  
  Få pristilbud  
  Betingelser  
  Reisetips  
  Kontakt oss  
  Lenker  
  Om oss  
 
 
 
 
 
Tur nr. 40

SAVALEN - 4 DAGERS TURI vakker beliggende østerdalsk fjellheim, i unik natur- og aktivitetsområde, ligger Savalen Fjellhotell. Lunt beliggende 750 m.o.h. med utsikt sydvest over Savalsjøen, er stedet et godt utgangspunkt for dagsutflukter.

DAG 1: Avreise fra hjemsted tidlig om morgenen, og vi kjører i turbuss på raske veier forbi Oslo - Jessheim og til Eidsvoll. Videre langs Mjøsa mot Hamar, hvor vi tar av mot Elverum og starter på turen oppover Østerdalen.
Vi vil følge Glomma oppover, og skogen preger ruten. Men det er rikelig med lysninger og mange fine gårder.
Vi kommer til Østerdalen Turistsenter i Rena Kommune, og vi tar en kaffestopp her. Det kan også bestilles servering etter avtale.
Vi kjører så videre forbi Storelvdal - Atnosen - Alvdal og til Fåset, hvor vi tar opp mot Fådalen - og til Savalen hvor vårt hotell ligger.
Ved ankomsten til fjellhotellet taes vi imot med kaffe og hjemmebakte kaker, og får hjelp til å bære koffertene opp til vårt rom.
På kvelden serveres en 3-retters middag, hvor vertene ønsker velkommen, og orienterer om dagene som kommer.
Kvelden forøvrig til egen disposisjon, og med dans og åpen bar i "Kobbersalen".

DAG 2 og 3: Dagene starter med en frokostbuffet.
Etter frokost kan det arrangeres en utflukt i nærområdet; vi kan nevne Røros, Tynset, Aukrustsenteret i Alvdal, eller Bull-museet i Rendalen.
(Stedene må forhåndsbestilles, og er ikke inkl. i turprisen).
Alternativt kan vi spasere omkring i det flotte turterrenget, eller rett og slett kose oss inne på hotellet, gjerne foran peisen. Midt på dagen er det tid for lunchbuffet med varme og kalde retter. Etter lunch er det også mange aktivitetsmuligheter å velge mellom, før det på ettermiddagen serveres kaffe og hjemmebakte kaker i "Sommerhaven". På kvelden serveres en deilig 3-retters middag, før dansen og baren åpner i "Kobbersalen".

DAG 4: Etter frokost på hotellet, tar vi plass i bussen og sier farvel til Savalen for denne gang. Vi kjører tilbake til Alvdal, hvor vi tar av mot Folldal og til Enden, hvor vi tar Rondeveien over Ringebufjellet. Her ser vi mot Rondane Nasjonalpark, som utgjør 572 kvkm, og vi kjører i et særdeles naturskjønt område til vi kommer ned i Ringebu. Herfra fortsetter vi nedover Gudbrandsdalen, forbi Tretten og til Øyer, hvor vi får servert lunch på Quality Hafjell Hotel. Videre kjører vi forbi Fåberg-Lillehammer-Biri-Gjøvik-Raufoss-Eina, og tar en kaffestopp på Lyngaseter.(ikke inkl.). Turens siste etappe går forbi Brandbu-Hønefoss-Vikersund og tilbake til vårt hjemsted.

PRISEN INKLUDERER:
Turbuss som er med på hele turen
3 overnattinger på Savalen Fjellhotell i dbl. rom.
3 frokoster, 3 lunch og 3 middager.
Bom- og vegavgifter.
1 reiseleder fri.
Singeltillegg.

Øvrig servering og aktiviteter kan legges inn etter nærmere avtale. Turen kan også kjøres som 3-dagers tur.
Be om nærmere opplysninger.Tilbake


sidebar
TLF: 32 26 51 50 - Fax: 32 26 51 51 - Postadresse: P.b.7049 Bedriftsenter, 3007 Drammen.

Copyright © Heyerdahlturbil.no