logo

  Hovedside  
  Turprogram  
  Få pristilbud  
  Betingelser  
  Reisetips  
  Kontakt oss  
  Lenker  
  Om oss  
 
 
 
 
 
Tur nr. 43

GAUTEFALL TURISTHOTELL, DRANGEDAL - 4 DAGERS TUR

Gautefall Turisthotell er et av våre beste og mest populære hoteller. Hotellet ligger i trivelig heiterreng på grensen mellom Drangedal og Nissedal i det syd - vestre Telemark. Hotellet byr på aktivitetsmuligheter for alle, uansett alder, og til alle årstider. 200 meter fra hotellet finner vi Gautefall Alpinsenter med 6 heiser og 8 løyper. Her er trivelig turterreng, småkollet og variert i 800 til 1100 m.o.h. Et løypenett på ca. 100 km. er merket og vedlikeholdt.

DAG 1: Avreise om morgenen fra vårt hjemsted i komfortabel turistbuss, og vi kjører E18 til Hof, videre til Hvittingfoss, og deretter gjennom vakkert skogsterreng til Vindfjelltunet Pensjonat, hvor vi tar en kaffepause. Turen går så forbi Siljan - Skien - Geiteryggen flyplass og til Svanvik, hvor vi har flott utsikt over Frierfjorden og Rafnes.
Videre kjører vi RV.356 forbi Kilebygd, og frem til "Sputnik's" rike; Drangedal. Her tar vi opp til Gautefall Turisthotell, hvor vi skal oppholde oss. Etter at vi har fått tildelt våre rom, møtes vi i spisesalen, hvor et stort lunchbord venter oss.
Ettermiddagen har vi til fri disposisjon, og vi kan benytte oss av de mange tilbud som hotellet har, f.eks. svømmebassenget eller trimrommet. For de som ønsker å ta en spasertur i den vakre naturen, er det mange kilometer med merkede løyper. Noen vi kanskje bare slappe av på hotellet i en av salongene; valget er ditt. Om aftenen får vi servert middag med dessert, og etterpå kan vi hygge oss i salongen med kaffe. Her er det også bar med alle rettigheter, og ut på kvelden er det mulighet for en dans til et godt orkester.

Dag 2 og 3: Etter at vi har blitt servert en god frokost på hotellet, har vi dagene til egen disposisjon. Vi kan benytte området rundt hotellet til spaserturer, og for øvrig benytte de tilbud som hotellet har. Det kan også arrangeres utflukter i området, be om forslag og pristilbud. Frokost, lunch og middag på hotellet hvis ikke annet er avtalt.

DAG 4: Etter frokost må vi si farvel til Gautefall Turisthotell for denne gang, vi tar plass i bussen for å setter kursen hjemover. Vi kjører til Prestestranda og videre ned forbi Kragerø - Brevik - Larvik - Sandefjord - Tønsberg - Holmestrand og tilbake til vårt hjemsted. Vi stopper underveis for en kopp kaffe for de som ønsker det.

Prisen inkluderer:
Turbuss for kjøring t/r hotellet.
3 overnattinger i dbl.rom.
3 frokost, 3 lunch og 3 middager.
Bom- og vegavgifter.
1 reiseleder fri.

Tillegg for singelrom.

Det kan legges inn servering på tur og retur. Be om tilbud.Tilbake


sidebar
TLF: 32 26 51 50 - Fax: 32 26 51 51 - Postadresse: P.b.7049 Bedriftsenter, 3007 Drammen.

Copyright © Heyerdahlturbil.no