logo

  Hovedside  
  Turprogram  
  Få pristilbud  
  Betingelser  
  Reisetips  
  Kontakt oss  
  Lenker  
  Om oss  
 
 
 
 
 
Tur nr. 44

SANDERSTØLEN HØYFJELLSHOTELL, GOLSFJELLET - 4 DAGERS TUR

Sanderstølen har i mange år vært et begrep for trivsel og god, individuell service. Store deler av hotellet har gjennomgått en omfattende fornyelse, og gir tilbud om aktiviteter ute og inne.

DAG 1: Vi har avreise fra vårt hjemsted om morgenen etter nærmere avtale, og kjører i komfortabel turistbuss gjennom Drammen og mot Krøderen og Hamremoen, og tar en stopp for en kopp kaffe for de som ønsker det. Videre passeres Noresund - Flå og Bromma, før vi kommer til Nesbyen og Gol. Her tar vi av på den kraftige stigningen opp til Golsfjellet, og etter ca. 20 km. kommer vi til Sanderstølen Høyfjellshotell.
Hotellet har meget høy standard, og er av de beste som kan tilbys. Alle rom har TV, og en velfylt minibar. Hotellet har dansesal med orkester 6 kvelder i uken, svømmebasseng, sauna, solarium, badstue, trimrom, biljard, bordtennis og spilleautomater.
Utendørs står det sykler parat for en hyggelig sykkeltur, og det er mulighet for fiske, tennis og minigolf. Hotellet arrangerer gjerne bingo, konkurranser osv. Hotellet ligger i flott fjellterreng som innbyr til en spasertur.
Etter at vi er tildelt våre rom, møtes vi i den nyinnredede spisesalen hvor hotellets mesterkokk har dekket et nydelig lunchbord. På kvelden serveres middag.

DAG 2 og 3: De to dagene har vi til egen disposisjon, og kan bruke disse i området, eller hygge oss på hotellet med de tilbud som finnes her. Frokost, lunch og middag på hotellet. Det kan også arrangeres forskjellige utflukter, se under turfakta hvor noen av dem er beskrevet.

DAG 4: Etter frokost på hotellet, tar vi plass i bussen for å starte på hjemturen. Vi kjører den kjente Panoramaveien, og det er ingen tilfeldighet at veien har fått det navnet.
Turen går forbi store setergrender, langs fjellvann og elver, før vi kommer ned i Ulnes, og videre til Fagernes. Her kan det legges inn lunch på Fagernes Hotell. (Må forhåndsbestilles).
Vi starter deretter på turens siste etappe, og kjører nedover Begnadalen - Ådalen - til Hønefoss og tilbake til vårt hjemsted.
Vi stopper underveis for en kopp kaffe for de som ønsker det.


Prisen inkluderer:
Turbuss t/r.
3 overnattinger i dbl. rom.
3 frokost, 3 lunch, 3 middager.
Tillegg for enkeltrom.

Turen kan endres til annet antall dager enn beskrevet, be om tilbud.

Utflukter og aktiviteter kan arrangeres, f.eks:
Tur med Flåmsbanen og cruise på Sognefjorden.
Vasetstølen - med gammelt stølsmiljø, husflid og håndverk - stølsaktiviteter.
Valdres Folkemuseum og Hallingdal Folkemuseum.Tilbake


sidebar
TLF: 32 26 51 50 - Fax: 32 26 51 51 - Postadresse: P.b.7049 Bedriftsenter, 3007 Drammen.

Copyright © Heyerdahlturbil.no