logo

  Hovedside  
  Turprogram  
  Få pristilbud  
  Betingelser  
  Reisetips  
  Kontakt oss  
  Lenker  
  Om oss  
 
 
 
 
 
Tur nr. 45

OSET HØYFJELLSHOTELL, GOLSFJELLET - 4 DAGERS TUR

Oset Høyfjellshotell forener hundre års gjestegivertradisjoner med et moderne topp standard hotell. Hotellet ligger fint til ved Tisleiafjorden,
900 m.o.h. og 21 km fra Gol. Plass til 200 gjester, alle rom med bad/dusj. Store og elegante selskapsrom, svømmehall, badstue og solarium. Gildehallen med store antikvitetssamlinger, er en av Europas største private samlinger. Hotellet har alle rettigheter samt dans til levende musikk. Hotellet er åpent hele året.

DAG 1: Vi har avreise fra vårt hjemsted om morgenen etter nærmere avtale, og kjører i komfortabel turistbuss gjennom Drammen og mot Mjøndalen - Hokksund, og til Vikersund. Her tar vi av mot Krøderen og Hamremoen, og tar en stopp for en kopp kaffe for de som ønsker det. Videre passeres Noresund - Flå og Bromma, før vi kommer til Nesbyen og Gol. Her tar vi av på den kraftige stigningen opp til Golsfjellet, og etter ca 20 km. kommer vi til Oset Høyfjellshotell.
Hotellet har meget god standard, og er av de beste som kan tilbys. Alle rom har TV, og en velfylt minibar. Hotellet har dansesal med orkester 6 kvelder i uken, svømmebasseng, solarium, badstue, biljard, bordtennis. Utendørs på vinterstid er aktivitetsmulighetene mange. Her finnes skitrekk, 200 km. skiløyper, kanefart, snøscooter, og grilling. Om sommeren er det flott turterreng, fiskemuligheter, båtutleie, rideturer eller turer med hest og kjerre. Etter at vi er tildelt våre rom, møtes vi i den hyggelige spisesalen hvor hotellets mesterkokk har dekket et nydelig lunchbord. På kvelden serveres middag.

DAG 2 og 3: De to dagene har vi til egen disposisjon, og kan bruke disse i området, eller hygge oss på hotellet med de tilbud som finnes her. Frokost, lunch, og middag på hotellet. Det kan også arrangeres forskjellige utflukter, se under turfakta hvor noen av dem er beskrevet.

DAG 4: Etter frokost på hotellet, tar vi plass i bussen for å starte på hjemturen. Vi kjører den kjente panoramaveien, og det er ingen tilfeldighet at veien har fått det navnet. Turen går forbi store setergrender, langs fjellvann og elver, før vi
kommer ned i Ulnes, og videre ti Fagernes. Her kan det legges inn lunch på Fagernes Hotell. ( Må forhåndsbestilles). Vi starter deretter på turens siste etappe, og kjører nedover Begnadalen - Ådalen til Hønefoss og tilbake til vårt hjemsted. Vi stopper underveis for en kopp kaffe for de som ønsker det.


PRISEN INKLUDERER:
Turbuss for kjøring t/r.
3 overnattinger i dbl.rom m/dusj-wc.
3 frokost. 3 lunch. 3 middager.
Bom- og vegavgifter.
1 leder fri.

Utflukter og aktiviteter kan arrangeres, f.eks.:
Tur med Flåmsbanen og cruise på Sognefjorden.
Vasetstølen - med gammelt stølsmiljø, husflid og håndverk - støls-aktiviteter.
Valdres Folkemuseum.
Hallingdal Folkemuseum.Tilbake


sidebar
TLF: 32 26 51 50 - Fax: 32 26 51 51 - Postadresse: P.b.7049 Bedriftsenter, 3007 Drammen.

Copyright © Heyerdahlturbil.no